Gratis Webcam sex Gratis Sexchat

sexchat

Chaturbate Nederlandse Versie

chaturbate-nederlandschaturbate

Chaturbate is een internationale site die sinds 2011 begonnen aan een internationale opmars (in de categorie gratis webcamsex) die ons ook niet is ontgaan. Chaturbate is een site waar je gratis kunt flirten met de webcamgirls en die je kunt belonen met tips (fooi) in de vorm van tokens die je kunt kopen. De dames van Chaturbate zijn internationaal en je zult dus weinig tot geen Nederlandstalige dames aantreffen. Dit is op zich wel jammer omdat het toch leuker is om te chatten in je eigen taal.

NU LIVE OP CHATURBATE!

Chaturbate Tip Systeem

Het tipsysteem maakt het sexchatten op chaturbate wel heel erg leuk. De dames, heren en stellen die zich als performer hebben aangemeld die kunnen tijdens de “gratis” camshow tips van jou ontvangen en daarvoor bijvoorbeeld iets extra’s doen. De tips die je geeft op Chaturbate gaan in de vorm van tokens (hiermee betaal je overigens ook de priveshow met dames apart) de tokens zijn te koop door middel van populaire betalingsmethodes zoals Creditcard, iDEAL en Paysafecard. En het leuke is dat op je afschrift een lekker discrete omschrijving staat.

De tokens op chaturbate zijn te koop in de volgende eenheden:

100 tokens voor $10,99 ($0,1099)
200 tokens voor $20,99 ($0,1049)
500 tokens voor $44,99 ($0,0899)

Dus vanaf 8,9 dollarcent, dit is nog geen 7 cent per token, kun je meiden tips geven om iets extra’s te doen tijdens de gratis shows. De gratis show zijn voor iedereen toegankelijk en het kan dus zijn dat je met 1000 mensen naar één dame op chaturbate zit te kijken en dus ook samen tips kunt geven om meer te zien.

Hoe werken de webcamshows op Chaturbate?

Sommige dames geven publiekelijke webcamshows alleen op basis van de tip die ze ontvangen. Dit doen ze door doelen te stellen op basis van tips.. dus bijvoorbeeld:

Doel 1 = 500 tokens aan tips om uit de kleren te gaan
Doel 2 = 1000 tokens aan tips om te gaan masturberen
Doel 3 = 1500 tokens om een vibrator show te geven
Doel 4 = 2500 tokens om squirtent klaar te komen

Bij ieder behaald doel zal het meisje doen wat ze beloofd heeft, dat maakt chaturbate zo leuk. Je hoeft deze tips natuurlijk niet alleen te geven, maar met alle mensen die samen op dat moment naar de show aan het kijken zijn. Geef je een dames een tip, dan krijg je ook meer rechten zoals toegang haar chaturbate fanclub met privefoto’s en video’s. Je moet dit echt een uitproberen om te zien hoe leuk dit is, het is een sexcam ervaring op zich.

Nadeel van de publieke shows is dat de dame op ieder willekeurig moment kan worden “weggekaapt” voor een privateshow en dan zul je moeten wachten tot ze hier mee klaar is. Dus misschien toch private?

Private shows met de webcamgirls

Op Chaturbate kun je net als op iedere andere webcamsex site ook prive met de dames, waar je dan zelf ook je eigen beeld kan uitzenden naar de dame. Dit gaat natuurlijk tegen een betaling, ook in de vorm van tokens. De dames mogen op chaturbate zelf hun eigen tarief bepalen. De tarieven zijn 6, 12, 18, 30, 60 en 90 tokens per minute… dus vanaf 40 cent tot 80 cent en zelf voor de echte toppers 6 euro per minuut. Maar dan heb je meteen een bekend professioneel pornomodel :)

Conclusie Chaturbate

Wij vinden Chaturbate een hele leuke aanvulling op het aanbod van webcamsites. Het nadeel is dat er geen Nederlandstalige dames makkelijk te vinden zijn, maar daar staat tegenover dat je wel gratis kunt flirten. De Nederlandse versie van Chaturbate laat voorlopig nog wel even op zich wachten en voorlopig zullen websites als Flirthuis, Flirtmee en chatgirl in Nederland nog wel het voorbeeld zijn van Gratis sexchat websites.

Of het voor de dames ook nog iets oplevert vanuit Nederlands perspectief? Wij zijn er bang voor dat wij zuinige Hollanders liever gratis op chaturbate blijven meekijken en het tippen lekker overlaten aan de Amerikanen. Maar goed, een initiatief als Chaturbate mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven en daarom willen we je graag deze gratis tip meegeven.

KLIK HIER OM NAAR CHATURBATE TE GAAN